SUN LOGIC - NOVA GUINOT, POTPUNO DRUKČIJA LINIJA ZA SUNCE

ANTI-AGE + ZAŠTITA OD SUNCA

Guinot je prepoznao sve opasnosti sunčevih zraka za kožu i kreirao SUN LOGIC liniju koja će u potpunosti pomoći u zaštiti, njezi, borbi protiv starenja kože i brigi za kožu nakon izlaganja suncu te dužem zadržavanju preplanulog tena.

 

Sve boje i tipovi kože podložni su starenju kože izazvanim suncem. Osim štetnih UVA i UVB zraka na kožu djeluje i plavo svjetlo, poznato kao visoko energetsko vidljivo svjetlo (HEV svjetlo) koje dolazi iz prirodnih (sunce) i umjetnih izvora svjetlosti (ekrani i elektronički uređaji). Plavo svjetlo koje dolazi od sunca dva puta je intenzivnije od UV zraka i degradira DNA i uzrokuje štetu sličnu onoj izazvanoj UV zračenjem. Posljedice UV zračenja i plavog svjetla za kožu su tamne mrlje, duboke bore i gubitak čvrstoće.

 

SUN LOGIC je anti-age linija proizvoda za sunčanje koja nudi dvostruku zaštitu: zaštitu od štetnih utjecaja sunca i zaštitu od starenja kože. Linija priprema, obnavlja i umiruje kožu te produžuje izgled osunčanog tena. Svi proizvodi iz ove linije proizvode se u istim uvjetima kao i medicinski proizvodi za kožu.

Linija krema za osjetljivu kožu

VRLO VISOKA I VISOKA

ZAŠTITA OD SUNCA

Kreme za posvjetljivanje kože

PRIPREMA KOŽE

I SMANJENJE OŠTEĆENJA

Ostanite u toku s najnovijim trendovima u svijetu profesionalne kozmetike, zatražite naš newsletter.

Submitting Form...

The server encountered an error.

 

Alerion DT grupa d.o.o.

Ured: Bednjanska ulica 10, 10000 Zagreb, Hrvatska

Tel. + 385 1 6388 001

Mob. +385 91 6776 001

 

Copyrighty by Alerion DT grupa d.o.o.      Pogledajte i ostatak naše ponude: